Wie ben ik?

Hallo, ik ben Eefje en ik noem mezelf creatief lichtwerker.

Ik teken en schilder vanuit ‘het natuurlijke’ dat wil zeggen dat ik me laat inspireren door de groene natuur, mijn eigen intuïtieve natuur en ook de natuurwezens, lichtwezens, krachtdieren en andere gidsen op mijn pad.

Ik schilder het licht dat ik zie in alles om me heen en ik schilder de boodschappen vanuit licht die wij mogen ontvangen en toepassen.

Ik heb negen jaar met mijn gezin in Zweden gewoond, daar kon ik in alle rust en ruimte Zijn en mijn eigen licht ont-dekken om dat, terug in Nederland, de wereld in te schijnen.

Wat betreft mijn kunstenaarschap ben ik een autodidact. Ik doe cursussen wanneer ik merk dat ik iets specifieks wil bijleren en verder ben ik graag zelf aan het oefenen, spelen en experimenteren.

Naast het vormgeven en creeëren loop ik graag op blote voeten of op mijn barefoot-schoenen door het bos. Om inspiratie op te doen en mijn hoofd te legen. Ik luister naar de bomen, kom tot rust, kan hier Zijn en voel dat Moeder Aarde me omarmt.

Interview

Ik heb een fijn en inspirerend interview over mijn creatieve projecten en dromen mogen doen met Andrea Schroeder van de “Creative Dream Incubator”. (https://www.creativedreamincubator.com/)
Dit interview is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Let op: Het interview is in het Engels.

Exposities

6 December – 6 maart 2020: Expositie ‘Natuurlijke magie & Magische natuur’ samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant, Donaustraat 183 (8226 LD) in Lelystad.

Winter 2017: Expositie samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant in Lelystad.

Voorjaar 2016: Groepexpositie ‘In balans’ bij Maria Thorlund in Lund, Zweden.