Over Eefje

Ik teken en schilder omdat ik voel dat ik iets te vertellen heb, in beeldtaal. Ieder schilderij is een stukje van mijn ziel en ik vind het heerlijk om anderen te mogen raken en inspireren met mijn creaties.

Wat betreft mijn kunstenaarschap ben ik een autodidact. Ik doe cursussen wanneer ik merk dat ik iets specifieks wil bijleren en verder ben ik graag zelf aan het oefenen, spelen en experimenteren.

Ik kijk veel naar andere kunstenaars ter inspiratie en geef daar vervolgens mijn eigen draai aan vanuit mijn eigen binnenwereld en met mijn eigen stijl. Een stijl die zich voortdurend blijft ontwikkelen.

Behalve schilderen houd ik erg van in het bos zijn. Het liefst loop ik op blote voeten tussen de bomen door. Ik luister naar de bomen, word weer rustig in mijn hoofd en Moeder Aarde geeft me de mooiste ideeën door in het bos.

Exposities

6 December – 6 maart 2020: Expositie ‘Natuurlijke magie & Magische natuur’ samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant, Donaustraat 183 (8226 LD) in Lelystad.

Winter 2017: Expositie samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant in Lelystad.

Voorjaar 2016: Groepexpositie ‘In balans’ bij Maria Thorlund in Lund, Zweden.